• Productie Publicitara Bucuresti
  • Publicitate Outdoor
  • Promovare Outdoor Mediafatada

Gravare Laser - Gravura Mecanica Obiecte Promotionale

Gravura laser si taierea laser este solutia optima pentru o reprezentare grafica cu detalii fine, atat pentru unicate cat si pentru productia in serie. Tehnologia laser, ne permite sa personalizam prin gravare o multitudine de obiecte promotionale, cadouri de afaceri sau pentru cei dragi, sa decupam cu precizie diverse materiale (lemn, plexiglas, aluminiu, alama, cupru, magneziu, hartie, piele, folii..etc.), sau sa reproducem portrete, peisaje, fotografii pe diferiti suporti printr-un procedeu numit fotogravura.
 
Profitati ACUM de servicii de GRAVURA si TAIERE LASER si MECANICA  (cu freza) la PRETURI PROMOTIONALE !
 
Nou! Gravura mecanica in adancime pe METALE moi: aluminiu, alama, magneziu. Aplicatii nenumarate, calitate superioara, imagine permanenta.
 
De ce sa alegeti gravura si taierea laser? Pentru ca doriti calitate. Gravarea laser permite reproducerea celor mai mici detalii. Calitatea obtinuta prin gravura laser este de neegalat de alte procedee similare de personalizare sau marcare. Gravura laser produce o imagine permanenta. Gravura laser se preteaza la o gama variata de materiale. Gravura laser se realizeaza fara a fi necesara fixarea produselor cu elemente speciale de masa de lucru. Astfel, produsele dvs nu vor fi atinse decat de raza laser.

Taiere Laser Computerizata pentru Obiecte de Mari Dimensiuni

Gravura si taierea laser computerizata are nenumarate aplicatii in foarte multe domenii de la decuparea si gravarea unor cartoane pana la marcara industriala a anumitor subansamble de mari dimensiuni. Putem marca, grava sau decupa in atelierul nostru obiecte sau placi de mari dimensiuni.
 
Cere o oferta de pret personalizata pentru serviciile care te intereseaza!