• Productie Publicitara Bucuresti
  • Publicitate Outdoor
  • Promovare Outdoor Mediafatada

Despre Agentie de Publicitate InGrafMedia - Servicii Integrate de Promovare  Brand

InGrafMedia este o agentie de publicitate care ofera servicii integrate de promovare, pentru ca stim ca existenta brandurilor se bazeaza pe imagine si comunicare, fiind focusati pe tot ceea ce inseamna brand si obiective:

Ne-am dezvoltat serviciile, pentru a putea oferi clientilor nostri cele mai creative mixuri si modalitati de promovare, pentru ca stim ca existenta brandurilor se bazeaza pe imagine si comunicare, iar aceste doua cerinte stau la baza alegerii consumatorilor, pe care  incercam sa ii atragem intr-un mod original, placut, prietenos, bazandu-ne pe crearea unei legaturi emotionale intre public si brand (produs/serviciu).

Publicitate, profesionalism, creativitate

Pentru noi, publicitatea inseamna profesionalism, creativitate, curaj, ambitie, implicare. In proiectele noastre am demonstrat ca suntem capabili sa imaginam viitorul, fara sa pierdem din vedere prezentul, aceasta filozofie corporativa ajutandu-ne sa cream branduri puternice, sa le crestem notorietatea, sa le aducem acceptarea publicului si, nu in ultimul rand, sa le crestem vanzarile.
         
Va garantam ca nu facem compromisuri in ceea ce priveste calitatea serviciilor si produselor oferite, practicand o politica de pret competitiva. Echipa noastra va va oferi intotdeauna cele mai bune alternative pentru promovarea brandului dvs, in functie de obiective, bugete, trenduri, dinamica pietei si actiunile concurentei.
         
Va stam bucurosi la dispozitie pentru intrebari, solicitari, propuneri si de ce nu, sfaturi si va invitam sa ne contactati.